top of page

Ludo Ulens uit Landen: specialist in ruimingswerken in Vlaams-Brabant en Limburg

Nieuw: ruimingsdienst!

Om u nog beter te bedienen, breidt Ludo Ulens zijn diensten uit! Dat betekent dat we naast kwaliteitsvolle ontstoppingen en rioleringswerken nu ook voor u klaarstaan om uw ruimingswerken, overal in Vlaams-Brabant en Limburg (vooral in regio Landen, Sint-Truiden, Zoutleeuw, Tienen, Hasselt, Linter en Leuven) uit te voeren.

 

Septische put of andere put leegmaken en reinigen?

Vanaf nu kunt u bij onze ruimdienst terecht voor het ledigen en reinigen van:

  • Septische putten

  • Vetputten

  • Regenwaterputten

  • Rioleringen

  • Pompputten

onstoppingen Tongeren

Wij maken volle putten leeg

Een put laten ruimen en reinigen: dan neemt u het best tijdig actie om verdere problemen te vermijden. Dankzij onze jarenlange ervaring en flexibele service zijn wij uw ideale partner voor het ledigen en onderhouden van al uw putten aan een uitstekende prijs/kwaliteit. Hiervoor beschikken we, net als voor onze andere diensten, over de meest recente technieken en materialen om de klus snel, proper, veilig en vakkundig te klaren. Indien nodig kunnen we ook uw putten snel opsporen.

Hebt u nood aan een ruimdienst in Vlaams-Brabant of Limburg? Ludo Ulens komt graag bij u langs voor uw ruimingswerken in Landen, Sint-Truiden, Zoutleeuw, Tienen, Hasselt, Linter, Leuven en verder. Bel ons snel voor meer informatie of een vrijblijvende offerte!

bottom of page