top of page

Ludo Ulens uit Landen:
Professionele Ontstoppingsdienst in Limburg

Diensten

Een gepaste behandeling voor elk ontstoppingsprobleem

Loopt het water in uw bad of wastafel traag weg? Komt het water in uw toilet omhoog? Dit duidt niet meteen op een verstopte afvoer of riolering. Misschien moet uw septische put gewoon geleegd worden. Ga in ieder geval niet zomaar zelf aan de slag met een ontstopper. Bijtende producten kunnen namelijk blijvende schade berokkenen aan uw afvoer of riolering. Dan is vervanging vaak de enige (en duurste) oplossing.

Er zijn tal van oorzaken voor het ontstaan van verstoppingen. Overmatig gebruik van toiletpapier, doorspoelen van vochtige doekjes, etensresten, samengekoekt vet of een verouderd afvoersysteem zijn maar enkele voorbeelden. Dankzij onze jarenlange ervaring en de laatste technieken hebben we bij Ludo Ulens bvba voor al deze problemen een gepaste behandeling. Onze professionele ontstoppingsdienst spoort problemen op verschillende manier op, onder andere via camera-inspecties. Onze ontstoppingsdienst is actief in de ruime regio rond Landen, Tienen, Sint-Truiden en Tongeren. 

Ontstoppingen Tienen

Woont u in Landen, Vlaams-Brabant of Limburg (regio Tienen, Sint-Truiden, Tongeren,...) en zoekt u dringend een ontstoppingsdienst? Neem dan meteen telefonisch contact op of vraag gratis uw offerte aan!

bottom of page