top of page

Totale badkamerrenovatie in Landen

De perfecte badkamer, wie droomt er nu niet van?

Is uw badkamer aan een grondige renovatie toe? U wilt heerlijk kunnen genieten van een lekker warm bad of u heeft uw zinnen gezet op een luxueuze inloopdouche? Een renovatie is geen evidente klus en daarom neemt u best een specialist onder de arm. Ludo Ulens uit Landen is een betrouwbare partner voor de totaalrenovatie van uw badkamer. Samen met u bespreken wij uw specifieke wensen en dagelijkse noden en voeren wij iedere badkamerrenovatie uit volgens uw stijl en budget. U geeft de voorkeur aan een klassieke douche of u droomt al enige tijd van een inloopdouche? Misschien denkt u aan de toekomst en wilt u uw badkamer een meer praktische indeling geven. Bij ons is elke uitvoering mogelijk. Wij breken uw bestaande badkamer uit en installeren in een mum van tijd probleemloos de badkamer van uw dromen. Ons professioneel team zorgt voor de vakkundige plaatsing van uw bad en/of inloopdouche. Bij een totaalrenovatie plaatsen wij wanden en plafonds, vernieuwen we de elektriciteit, leggen we de door u uitgekozen vloer- en of wandtegels, installeren we radiatoren en voorzien we uw badkamer van alle sanitaire installaties.

Ludo Ulens uit Landen is uw vakman voor zowel grote als kleine badkamerrenovaties. Misschien is enkel het kleinste kamertje in huis aan renovatie toe. Dat is geen enkel probleem. Wij vervangen in een handomdraai uw oude wc door een nieuw hangtoilet of een staand toilet. Door onze jarenlange ervaring staan wij garant voor een perfecte afwerking van uw project, hoe groot of klein dat ook is.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor de renovatie van uw badkamer of wc-ruimte in Landen, neem dan contact met ons op. Zo kunnen we samenzitten en de mogelijkheden bespreken.

bottom of page